Despre proiect

”Împreună la școală și în comunitate” a pornit de la dorința de a îmbunătăți comunicarea dintre comunitatea defavorizată din Dârvari și autoritățile locale. Proiectul are ca scop oferirea de instrumente de împuternicire și stimularea participării cetățenești, în special pe teme ce țin de educație pentru abordarea unor probleme din jurul școlii. Acesta își propune, așadar, să contribuie la cultura democratică locală dar să și creeze solidaritate si coeziune socială între diferite grupuri ale comunității.

Proiectul are trei grupe principale de beneficiari și una secundară:

Lucrăm separat și împreună cu fiecare grup țintă (părinți, profesori, elevi, reprezentanți ai autorităților locale) pentru a dezvolta mecanisme și abilități necesare pentru:

Proiectul este derulat de Asociația Politeia în parteneriat cu Școala Gimnazială nr.1 Ciorogârla, Structura Școala Gimnazială nr.2 Dîrvari și Primăria Ciorogârla, și beneficiază de o finanțare în valoare de 44.400 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.